Tragédia

Lezuhant egy épület tetejéről és meghalt egy 15 éves fiú Veszprém közelében

Az ügyben bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

2020.06.17 05:58MTI

Lezuhant egy épület tetejéről és meghalt egy 15 éves fiú kedden a Veszprém-Szentkirályszabadjai repülőtér melletti elhagyatott területen - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Nagy Judit elmondta: az ügyben bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Nátrán Albin megyei vezető mentőtiszt a veol.hu-nak elmondta, egy bontás alatt álló épület tetejéről esett le a fiú, akit egy órán keresztül próbáltak újraéleszteni, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.