Bűnügy

Megrázó részletek: halálra verhették a 24 éves dombrádi nőt

A gyilkost keresik.

2020.06.06 16:21ma.hu

Holtan találtak egy 24 éves nőt dombrádi otthonában pénteken este, az elsődleges adatok szerint a nő halálát idegenkezűség okozta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A Blikk úgy tudja, a 24 éves lány holttestére barátja nagymamája talált rá, aki napok óta nem látta a lányt, ezért látogatta meg őt. Ekkor fedezte fel a kertben fekvő meztelen holttestet, melyen - a lap információi szerint - szúrás nyomok nem voltak: a lányt halálra verhették.

A tettest a rendőrség keresi. A Blikk úgy értesült, hogy a lány barátja után kérdezősködtek a rendőrök a településen. A helyiek szerint elképzelhető, hogy a férfinek köze lehet a lány halálához: ő ugyanis teljesen felszívódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.