Tűzvész

Így lángolt az ipartelep a X. kerületben - képek

Hatalmas tűz keletkezett a fővárosban pénteken.

2020.06.05 20:20MTI
Képek: MTI/Mihádák Zoltán

Bontásra váró hűtőszekrények és egyéb fémhulladékok gyulladtak meg a főváros X. kerületében, Kőbányán, egy Sírkert utcai ipartelepen péntek késő délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

A lángok nyomán keletkezett füst 50-100 méter magasba csap fel az égő hulladék felett, ám a tűz nem veszélyeztet épületeket - közölte Kisdi Máté.

Elmondta: a fővárosi tűzoltók öt vízsugár bevetésével kezdték meg a 300 négyzetméternyi területen pusztító lángok oltását, és megakadályozták a tűz továbbterjedését.

A Katasztrófavédelmi Mobil Labor végigjárta a környező utcákat, és a szakemberek megállapították, hogy a füstnek nincs környezetkárosító hatása az utcaszinten - közölte a szóvivő.






Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.