Baleset

Dunába ugrott egy férfi Budapesten, a Petőfi hídról

Dunába ugrott egy férfi kedd délután a Petőfi hídról. A rendőröknek sikerült kihúzniuk a vízből.

2020.06.03 11:40ma.hu

Kedden délután negyed kettőkor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi Irányítási Központjába arról, hogy Budapesten, a Petőfi hídról a Dunába ugrott egy férfi.

A BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei három percen belül a helyszínre értek és kihúzták a 30 éves férfit a vízből, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Egy fiatal férfit még mindig keresnek
Vasárnap éjjel szemtanúk jelezték a rendőrségnek, hogy a Lánchídról egy fiatal férfi ugrott a vízbe. A vízimentők azonnal elkezdték keresni, de eddig nem találtak senkit.

A KEKFENY.com megírta, hogy Pest megyében eltűnt egy 18 éves fiú, szülei vasárnap délután óta nem tudnak róla semmit. A fiú édesanyja attól retteg, hogy fia ugorhatott a Lánchídról a Dunába.

Szerencséje volt a lánynak
Május közepén a Duna angyalföldi szakaszáról mentettek ki egy 17 éves lányt. A Margitszigeten járőröző rendőrök egyike, amikor észrevette a folyóban sodródó lányt, beúszott érte és partra húzta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.