Erőszak

Földre teperte, majd letépte a nő nadrágját - keresi a rendőrség a támadót

A gödöllői rendőrök a lakosság segítségét kérik R. László megtalálásában.

2020.06.03 10:43ma.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 13040/1222/2020. bűnügyi számon szexuális erőszak bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást R. László bagi lakossal szemben.

Az eddigi adatok szerint a férfi 2020. május 29-én 14 óra körül sétált ismerősével Bag felől az aszódi vasútállomás irányába, amikor a sértettet minden előzmény nélkül a földre lökte, megpróbálta leráncigálni a nadrágját, majd közösülni vele. A sértett végig ellenállt, ezért az elkövető kétszer arcon ütötte, majd a veszekedés és dulakodás közepedte a nő szeme láttára önkielégítést végzett.

A Gödöllői  Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri és a jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfő-csütörtök: 7.30-16.00, péntek:7.30-13.30) a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor utca 6-10). Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.