Erőszak

Bedrogozva támadt rá a segítségére siető mentősökre a 29 éves férfi - videó

Már a kórházba vitték, amikor a mentőautóban váratlanul megvadult, ököllel ütni kezdte a mentőápoló arcát és mellkasát.

2020.06.01 01:50ma.hu

Kórházba szállítása közben rátámadt a mentősökre egy drogos szombat délelőtt Budapesten, a VII. kerületben. A rendőrség közlése szerint a 39 éves D. Tamás a mentőautóban esett neki a mentőápolónak, a mellkasán és az arcán is ököllel ütötte.

A rendőrséget az Országos Mentőszolgálat munkatársa értesítette. Az őrjöngő férfit a kiérkező rendőrök elfogták, majd drogtesztnek vetették alá, ami THC-ra pozitív eredményt mutatott.

A VII. kerületi rendőrkapitányság D. Tamást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, súlyos testi sértés kísérlet bűntett és kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatja ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.