Baleset

Brutális baleset: kettő fiatal halt meg a bajai frontális ütközésben - képek

Katonai teherautó és egy Fiat személygépkocsit ütközött szombat reggel Baja térségében. A személyautóban utazóknak esélyük sem volt...

2020.05.30 15:26ma.hu
Fotó: Police.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Baja térségében 2020. május 30-án reggel - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy Fait személygépkocsi közlekedett az 5501-es számú úton Bácsbokod felől Baja irányába 7 óra 30 perckor. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy kanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol – az út 64.888-as méterénél – frontálisan nekiütközött egy tehergépkocsinak. A baleset következtében az autót vezető 20 éves férfi, valamint utasa, egy 21 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az út- és látási viszonyoknak, valamint az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően vezessék járműveiket. A sebesség túllépése növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.