Támadás

Kutya támadt egy nőre és két gyerekre Csepelen, a rendőrök meglőtték, de elszaladt

Az állat a rendőrökre is rátámadt.

2020.05.21 18:04ma.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. május 21-én 13 óra 25 perc körül egy édesanya hívta a mentőket, hogy Budapest XXI. kerületében, az Almafa utcában őt, 16 éves lányát és 12 éves ismerősüket megtámadta és megharapta egy kutya.

Miután a mentők a helyszínre értek és megkezdték a sérültek ellátását, értesítették a rendőrséget, hogy az agresszív kutya a helyszínen van.

A rendőrök azonnal odasiettek, ahol a pitbull a rendőrökre is rátámadt; ekkor az egyik körzeti megbízott négy célzott lövést adott le az állatra.

A pitbullt lövés érte, de elszaladt és jelenleg is keresik.

A kutyatámadásban a 12 éves kislány súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték, míg a 32 éves nő és a 16 éves lánya könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a kutya gazdája ellen.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.