Baleset

Felborult egy tűzoltóautó, négyen megsérültek

Egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el a helyszínről.

2020.05.19 18:22MTI
MTI/Czeglédi Zsolt

Négy tűzoltó megsérült kedden délután, amikor felborult egy megkülönböztető jelzést használó, káresethez vonuló tűzoltóautó Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között a 3507-es úton - erősítette meg az MTI értesülését a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az esetről ennyit közölt, hogy az említett útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy teherkocsi.

A rendőrségi tájékoztató szerint a balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek. Egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el a helyszínről.

A rendőrök a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hajdúböszörményen és Hajdúhadházon keresztül elterelik.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.