Gyilkosság

Elmegyógy-intézetbe viszik azt a 38 éves nőt, aki hétvégén meggyilkolta egyéves kislányát - videó

A jól szituált anya egyedül nevelte gyermekét.

2020.04.08 14:31ma.hu

Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe viszik azt a 38 éves nőt, aki hétvégén meggyilkolta egyéves kislányát. A nő egyedül nevelte gyerekét, és az elmúlt hetekben teljesen megszűnt a kapcsolata a külvilággal, nem találkozott más kismamákkal. Egy szakember szerint emiatt borulhatott el a feje annyira, hogy megölje kislányát.

A nő még vasárnap délután ment be a BRFK központi panaszirodájába, ahol elmondta, hogy XVIII. kerületi, Havanna utcai lakásában szombaton megölte egyéves kislányát.

A rendőrök a nő lakásában megtalálták a kislány holttestét. A nőt a panaszirodában elfogták.

Most az elmeorvosi szakvéleményre várnak, mivel az ilyen korú nők már bizonyára nagyon várhatták a gyermekáldást, és így még jobban ragaszkodnak gyermekükhöz. Az, hogy képes volt megölni azt jelzi, hogy teljesen elveszítette a kapcsolatát a valósággal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.