Tragédia

Kiskutyáját védte a budapesti villamoson halálra késelt fiatalember

Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt.

2020.04.06 07:39ma.hu

Kiskutyáját védte, ezért szúrtak le múlt péntek éjjel a 28-as villamoson egy fiatal férfit - mondta el az áldozat barátja a Blikknek.

Az áldozat, a 25 éves Gábor a kis pincser kutyájával, valamint barátjával, a 24 éves Márkkal tartott hazafele a villamoson, amikor két férfi és egy nő felszállt.

Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt. Ahogy az a három ember felszállt, kiszúrták maguknak Gábort, elkezdték bökdösni a kutyát, piszkálni az orrát - mesélte a Blikknek Márk. "Gábor kérte őket, hogy hagyják békén a kutyát, erre az egyik fickó meglökte, majd leköpte. Amikor a védelmére keltem, engem is megütöttek, majd az egyikük kést rántott és Gáborba szúrta. Próbáltam segíteni, Gábor annyit mondott, hogy nagyon szomjas, nem kap levegőt, és meg fog halni...

"Gábor sebét Márk próbálta elszorítani, de hiába. A legjobb barátja karjában halt meg. A rendőrség alig húsz perccel később elfogta a tetteseket.

Az áldozat szülei Írországban élnek, most úton vannak hazafelé. Közben egész Budapest a tragikus sorsú fiú kiskutyáját, Pepsit keresi, mert a kis szuka világgá szaladt ijedtében.

Pepsit azóta sem találják


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.