Baleset

Horrorbaleset történt Galgamácsánál - videó

Lesodródott az úttestről, rázuhant a vasúti pályára, ott csúszni kezdett majd a felsővezetéket tartó vasoszlopnak ütközéstől az oldalára borult egy autó, tele utassal.

2020.04.04 20:01ma.hu

Ketten életüket vesztették és hárman megsérültek abban a balesetben, amelyben egy gépjármű Galgamácsa és Iklad között lesodródott az úttestről, majd a vasúti pályára zuhant - közölte a rendőrség honlapján szombaton.

A baleset a 2108-as főúton történt délután fél hat körül és mivel az útszakaszon nem volt megoldható az elterelés, az arra haladókat a helyszínelés és a mentés idejére visszafordítja a rendőrség.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila elmondta, hogy a vasúti sínekre zuhant gépjármű nekisodródott a vasúti felsővezetéket tartó vasoszlopnak és az oldalára borult. Hozzátette, hogy az aszódi és gödöllői tűzoltók feszítővágó segítségével dolgoznak a beszorult sérültek kiszabadításán.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.