Keresik

Jelentkezzen, ha látta a 16 éves perkátai lányt!

Nagy erőkkel keresik a dunaújvárosi rendőrök ezt a 16 éves lányt

2020.04.03 14:22ma.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030-157/221/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó K. Dorina perkátai lakos eltűnése ügyében.

A fiatal 2020. április 2-án este perkátai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

K. Dorina 163 centiméter magas, vékony testalkatú, festett szőke hajú. Eltűnésekor fekete kabátot, világos szürke sztreccs nadrágot és fehér tornacipőt viselt.

​A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki ezen a képen látható K. Dorinát felismeri, tartózkodási helyéről  információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.