Bűnügy

Megverte volt barátnőjét, lövöldözött, majd balesetet szenvedett az ittas férfi

A férfit a nyomozók garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, illetve lefoglalták a fegyvert is.

2020.03.19 11:44MTI

Többször megütötte volt barátnőjét, majd gázriasztófegyverrel a levegőbe lőtt, később pedig balesetet szenvedett ittasan egy férfi szerda este Kehidakustányban - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön.

Egy kehidakustányi nő tett bejelentést a rendőrségre szerda kora este, hogy megjelent nála a volt barátja, aki többször arcon ütötte, és a veszekedés során egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával a levegőbe lőtt.

A rendőrök a lövöldöző férfit keresve felfigyeltek az autójára, de miután a sofőr észrevette a rendőröket, letért az úttestről és egy jelzőtáblát kidöntve a vízelvezető árokban állt meg. A zalaszentgróti rendőrök a még járó motorú gépkocsiból kiszálló férfit elfogták, megtalálták nála a riasztópisztolyt is.

Az elfogott férfivel szemben alkalmazott alkoholteszt pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre is előállították.

A férfit a nyomozók garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, illetve lefoglalták a fegyvert is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.