Gyilkosság

Részegen bántalmazta feleségét, az asszony leszúrta

Emberölés miatt nyomoz a rendőrség.

2020.03.16 13:00ma.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. P.-né 59 éves ajaki lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított férje 2020. március 15-én 20 óra körül ittasan tért haza, és házuk udvarán bántalmazta az asszonyt. Az 59 éves nő ezután a lakás konyhájából egy kést vett magához, és megszúrta a férjét, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt a főkapitányság épületébe előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett - tájékoztatta a ma.hu-t a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.