Bűnügy

Családi tragédia Nyíregyházán

Emberölés gyanújával nyomoznak egy holtan talált férfi ügyében.

2020.03.13 12:32MTI

Holtan találtak egy 35 éves férfit egy nyíregyházi lakótelepi lakásban pénteken, a rendőrség emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást - közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a rendőrségre péntek délelőtt érkezett bejelentés, miszerint Nyíregyházán, az egyik lakótelepi lakásban egy nő és egy férfi öngyilkos lett.

A mentőszolgálat munkatársai a helyszínen megállapították, hogy a 35 éves férfi életét vesztette, az 57 éves nőt kórházba vitték - olvasható a police.hu oldalon.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.