Tűz

Teljes terjedelmében égett egy műanyagüzem Veszprémben

A lángokat a veszprémi hivatásos tűzoltók több vízsugárral körülhatárolták és egy nagy méretű gázpalackot hoztak ki az égő épületből.

2020.03.06 08:10MTI

Kigyulladt egy műanyagüzem Veszprémben péntek reggel - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csondor Henrietta elmondta: a tűz Veszprém ipari területén, a Kistó utcában keletkezett, ahol egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű műanyagüzem teljes terjedelmében égett.

A lángokat a veszprémi hivatásos tűzoltók több vízsugárral körülhatárolták és egy nagy méretű gázpalackot hoztak ki az égő épületből - mondta a szóvivő.

Az épületben senki nem tartózkodott.

A szóvivő hozzátette: a helyszínen méréseket végez a katasztrófavédelmi mobil labor, de lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.