Segítséget kér a rendőrség

Eltűnt egy pakisztáni egyetemista Budapesten

Az V. kerületi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2020.03.05 08:13ma.hu
Rasa Khan (forrás: police.hu)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 28 éves Rasa Khan ügyében.

A rendőrségre 2020. március 4-én érkezett bejelentés, hogy a 28 éves pakisztáni egyetemista március 2-án délután V. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Rasa Khan körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid fekete hajú, sötétbarna szemű. A férfi jól beszéli az angol nyelvet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Rasa Khan-t felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét. ​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.