Közlekedés

4 percenként mértek be gyorshajtókat Szolnokon

Hét óra alatt száz gyorshajtót mért be a rendőrség traffipax készüléke.

2020.03.02 18:01ma.hu
police.hu

Az elmúlt hónapokban Jász-Nagykun-Szolnok megye illetékességi területén több olyan személyi sérüléssel járó, súlyos közúti közlekedési baleset történt, amelynek elsődleges oka a gyorshajtás volt. A rendőrség a szabálytalankodók kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását.

A 4. számú főúton, Szolnok város belterületén 2020. március 1-jén mért a traffipax. Ezen a napon hét óra alatt száz gyorshajtóról készült képfelvétel. Egy szabálytalankodó autós a belvárosban, a megengedett 50 km/óra sebesség helyett 105 km/óra sebességgel haladt. Egy másik jogsértő Szolnok és Szajol között, a 4-es számú főúton 90 km/óra maximális sebesség helyett 121 km/órás, sőt volt olyan autóvezető, aki 129 km/órás sebességgel hasított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.