Közlekedés

Lakott területen belül a megengedett sebesség több mint duplájával száguldott egy autós

Az elmúlt hétvégén a békéscsabai rendőrök 54 gyorshajtót mértek be. Az egyik autós lakott területen belül a megengedett sebesség több mint kétszeresével, 106 km/órával ment.

2020.02.25 09:30ma.hu
police.hu

A rendőrség a szabálytalankodók forgalomból való kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei az elmúlt hétvégén, 2020. február 22-én és 23-án 54 gyorshajtóról készítettek képfelvételt. Közülük az egyik autós szombaton délelőtt 150 km/órával közlekedett a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán. Egy másik személygépkocsi-vezető pedig vasárnap, 14 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Berényi úton 106 km/órával hajtott. Ez a sebesség több mint a kétszerese volt annak, amennyivel mehetett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.