Tragédia

Halálos kamionbaleset történt az M5-ösön Újhartyánnál

A jármű eddig tisztázatlan körülmények között felborult.

2020.02.21 19:47MTI

Elhunyt a vezetője annak a kamionnak, amely az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Újhartyánnál felborult péntek délután - mondta Vattayné Székely Noémi, az ORFK sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a kamion eddig tisztázatlan körülmények között borult fel az M5-ös autópálya 43-as kilométerszelvényében.

A műszaki mentés idejére az újhartyáni kihajtót lezárták. A 405-ös főútra Budapest felé az autósok úgy tudnak ráhajtani, hogy az autópályán továbbhaladva a 35-ös kilométerszelvénynél visszafordulnak az M5-ös Szeged felé vezető szakaszára.

Vattayné Székely Noémi elmondta: a kamionbaleset után az autópálya másik oldalán, Budapestről Szeged felé az M5-ös 43-as kilométerszelvényében újabb baleset történt. Hat autó rohant egymásba. Személyi sérülés nem történt, de a belső sávot le kellett zárni, Szeged felé már több kilométeres a kocsisor az M5-ösön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.