Baleset

Kigyulladt egy panzió tetőtere Budaörsön

A homlokzat mellett több helyiségre is átterjedtek a lángok.

2020.02.13 18:28MTI

Kigyulladt egy háromszáz négyzetméteres panzió tetőtere Budaörsön - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a budaörsi, érdi, törökbálinti és budapesti tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a budaörsi Kinizsi utcában kigyulladt panzióhoz és lokalizálták a tüzet.

A tűz eloltása után át kell majd szellőztetni az épületet, mivel a homlokzat mellett több helyiségre is átterjedtek a lángok, és majd csak azután kezdődhetnek meg az utómunkálatok, valamint a tűz okának felderítése - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.