Rendőrség

Kutyája őrzött egy idős, magatehetetlen férfit Nyúlon

Senkit nem engedett gazdája közelébe az ideges házőrző.

2020.01.29 16:23ma.hu
police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére 2020. január 28-án 14 óra 40 perckor, hogy Nyúlon egy családi ház udvarán egy idős férfi magatehetetlenül fekszik a sárban, azonban nagytestű kutyája miatt nem tudnak az udvarra bemenni, hogy segítsenek rajta.

A helyszínre kiérkező járőrök látták, hogy a bekerített udvaron egy férfi fekszik a földön, segítségért kiabált, mellette pedig egy felborult járókeret volt. A kutya őrizte a gazdáját, és nem engedett senkit a közelébe, dühös ugatással támadt az udvarra belépőkre.

Holpert Szandra rendőr törzsőrmester és Horváth Balázs rendőr őrmester először az ideges házőrzőt nyugtatták meg, majd miután sikerült bezárniuk a kutyát a házba, egyből a sáros, hideg földön fekvő férfi segítségére siettek.

Az idős úr már hosszabb időt tölthetett a fagyos talajon, nehezen beszélt és nagyon fázott. Felsegítették, és a kiérkező mentőszolgálat szakembereinek átadták, akik az átfagyott és mozgásában akadályozott, idős helyi lakost orvosi ellátás céljából a győri kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.