OMSZ

Elképesztő életmentés: egy erzsébetvárosi üzletben élesztettek újra egy fiatal nőt

Egyszercsak összeesett.

2020.01.27 15:14ma.hu

Egy 22 éves nő esett össze minden előzetes panasz nélkül hétvégén abban az erzsébetvárosi üzletben, ahol a kétségbeesett bejelentő a mentők telefonos instrukciói alapján azonnal cselekedett.

Megvizsgálta a fiatal beteget és miután nem tapasztalt légzést, újraélesztésbe kezdett.

A mentésirányító azonnal a legközelebbi egységet indította segítségül és a Szív City-n is riasztotta a környéken levő önkénteseket, akik közül hárman gyorsan a helyszínre siettek.

Az egymást váltó önkéntesek közt volt egy mentőápoló is, aki a rövid időn belül kiérkező rohamkocsi emelt szintű ellátását is segítette - írja Facebokk-oldalán az OMSZ.

Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően a fiatal nőt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.