Baleset

Súlyos baleset az M3-ason: a szalagkorlát tetején állt meg az egyik autó

Többen megsérültek.

2020.01.25 17:30MTI

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M3-as autópályát Miskolc felé a 49-es kilométernél, Kerekharaszt térségében. A balesetben többen megsérültek. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán is forgalomkorlátozásra kell számítani - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szombat délután.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint az autósok Bag irányába kerülhetnek.

Az OKF honlapján azt közölte, hogy három autó ütközött össze, az egyik a szalagkorlát tetején állt meg, egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a roncsokból.

A katasztrófavédelem közlése szerint a balesett miatt a sztráda Budapest felé vezető oldalán is forgalomkorlátozásra kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.