Bűncselekmény

Négyen kirángattak egy férfit egy budapesti kórházból, és lelökték a lépcsőn

A férfi beütötte a fejét és súlyosan megsérült.

2020.01.24 07:15ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110/71/2020. bűnügyi számon súlyos testi sértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 7-én 13 óra 30 perc és 14 óra között Budapest XI. kerületében egy Tétényi úton lévő egészségügyi intézményből négyen kirángattak egy férfit és a bejárat lépcsőjéről lelökték, a férfi beütötte a fejét és súlyosan megsérült.

A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.