Rendőrség

Több órája feküdt a földön a fűtetlen házában az idős férfi, rendőrök mentették meg

Több órája feküdt a földön, a fűtetlen házban egy férfi, amikor a bátonyterenyei rendőrök rátaláltak.

2020.01.19 14:10ma.hu

A rendőrségre 2020. január 18-án 12 óra 26 perckor érkezett az állampolgári bejelentés, miszerint a bejelentő szomszédját már napok óta nem látta.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság körzeti megbízottai pár percen belül a mátraverebélyi helyszínre értek, ahol a ház körül mozgást nem tapasztaltak. A szomszédok az idős férfit már három napja nem látták, és a kopogtatásra sem nyitott ajtót. A rendőrök a hátsó bejáraton át a fűtetlen házba bementek, ahol a fürdőszobában a földön fekve, alvó állapotban megtalálták a keresett férfit, akit felébresztettek. A beteg közölte, hogy rosszul érzi magát, és szemmel láthatóan is rossz fizikai, egészségi állapotban volt.

A körzeti megbízottak értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a 64 éves férfit ellátása céljából kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.