Rongáló

Szöghúzóval zúzta be egy autó szélvédőjét egy ittas férfi, mert nem engedték be egy szórakozóhelyre

Bíróság elé állítják a kutasi gépkocsirongálót.

2020.01.19 10:50ma.hu
police.hu

Az eljárás adatai szerint még 2019. december 20-án éjjel, Nagyatádon, egy ittas férfit a személyzet nem engedett be egy szórakozóhelyre, ezért ő nemtetszésének jeléül az egyikük autójának első szélvédőjét és oldalsó ablakait egy szöghúzóval bezúzta. A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozó hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat 2020. január 15-én bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.