Erőszak

Kiskorú prostituáltakkal tartatta ki magát egy nő és egy férfi

A gyámságuk alatt álló lányokat futtatták.

2020.01.17 14:09MTI

Prostitúciót folytató kiskorúakkal tartatta ki magát egy nő és egy férfi, a Kaposvári Járásbíróság elrendelte letartóztatásukat - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

A gyanú szerint a 37 éves nő 2017 nyarától először a gyámsága alatt álló lányt vette rá arra, hogy a 61-es főút mellett szexuális szolgáltatást nyújtson autósoknak, ilyen találkozókat telefonon is szervezett. Tavaly újabb két lányt fogadott az otthonába, akiket szintén rávett a prostitúcióra - írták a közleményben.

A lányoknak a tevékenységükből származó jövedelmet le kellett adniuk a nőnek lakhatásuk és eltartásuk fejében, erről a nő 42 éves élettársa is tudott. A gyanúsítottaknak munkahelyük nem volt, a sértettek keresetéből éltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.