Bűnügy

Hátba rúgták, kirabolták a nyugdíjast a fiatalok

Lopott, majd rabolt az a két fiatal, akiket a nagykátai rendőrök néhány óra alatt elfogtak.

2020.01.11 11:25ma.hu

A nyomozás eddigi adatai szerint 2020. január 8-án dél körül egy vásárlásból hazafelé tartó 69 éves tápióbicskei asszony kerékpárjának kosarából lopta ki két, akkor még ismeretlen fiatal fiú a táskát, amelyben dohánytermék, valamint bankkártyát és pénzt tartalmazó tárca volt.

Még ugyanezen a napon késő este a szőlősnyaralói állomás közelében egy 67 éves sülysápi férfit megtámadta két, akkor még ismeretlen fiatal fiú. Hátba rúgták, majd a földre eső sértett alól kiráncigálták a táskáját és elszaladtak. A helyszín közelében később meglettek az iratok, egy kukából pedig előkerült a sértett elemlámpája és mobiltelefonja.

A nagykátai rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadókat, a 14 illetve 12 éves fiúkkal szemben rablás bűntettének, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyásuk mellett - indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.