Bűnügy

Futónőkre vadászott a győri biciklis szatír

A győri rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, egy 37 éves abdai férfit.

2020.01.06 15:59ma.hu

A rendőrségre 2020. január 5-én három sportoló nő tett bejelentést arról, hogy Győrben, az Egyetem tér és a Püspökerdő közötti részen egy férfi szeméremsértő módon mutogatja magát. A bejelentők elmondták, hogy futás közben egy kerékpáros megelőzte, majd a Püspökerdő játszótér felőli oldalán bevárta őket, és feléjük fordulva, letolt nadrággal önkielégítést végzett.

A rendőrök – a kapott személyleírás alapján – a helyszín közelében beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves abdai lakost. A férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.