Állatkínzás

Nem volt boldog a karácsony mindenki számára

Az állatmentők folyamatosan dolgoztak az ünnepek alatt az állatkínzások miatt.

2019.12.31 08:33ma.hu

Karácsonykor a Gödöllői Rendőrkapitányság rendőrei egy kegyetlen helyi lakosnál intézkedtek állatkínzás miatt, ám a még életben lévő állatot is a helyszínen hagyták. A Szurkolók az Állatokért egyik tagja kérte, hogy foglalják le a tetemet és az életben maradt másik kutyát is, hogy ne folytatódhasson a bűncselekmény, ám erre akkor nem volt lehetőség. Az Állatmentő Sereg a Facebookon próbálta elérni, hogy a rendőrség lefoglalja a szerencsétlen állatot és a tetemet. Végül sikerült elérniük, hogy megtörténjen az eljárás. Szörnyű, hogy még karácsonykor is ilyen aljas tettek derülnek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.