Rendőrség

Autógumikat, redőnydarabokat szórt szét az erdőben egy nagykanizsai férfi

Egy nagykanizsai férfi ellen folyamatban lévő eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a napokban a zalai rendőrök.

2019.12.21 11:45ma.hu
police.hu

Bejelentés alapján tartottak szemlét a rendőrök 2019. tavaszán Zalaszentbalázs külterületén egy erdős területen, mivel ott ismeretlen személy vagy személyek illegálisan hulladékot helyeztek el. A helyszínen, nagy területen szétszórva autógumikat, redőnydarabokat, gépkocsi műszerfalat, elektronikai panelokat, műanyag szemetet és egyéb vegyes települési hulladékot találtak a nyomozók. A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként került kihallgatásra egy 22 éves nagykanizsai férfi, aki beismerte, hogy az ismerősétől elhozott hulladékot ő helyezte el az erdőben.

A nagykanizsai rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban megküldték a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.