Gyilkosság

Bement a rendőrségre a nő, akit utána meggyilkoltak Mélykúton

A jánoshalmi rendőrök próbáltak segíteni, a tragédia mégis megtörtént.

2019.12.20 08:41ma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 27 éves garai férfi egy késsel megölte 30 éves mélykúti élettársát szerda este.

A megölt nő a bűncselekmény elkövetése előtt néhány órával elment a Jánoshalmi Rendőrőrsre, ahol segítséget kért a rendőröktől, mivel jelenlegi barátjával – aki ideiglenesen lakik nála – megromlott a viszonya, féltékenysége miatt vitatkoznak, többször megfenyegette, ezért azt szeretné, ha elhagyná a házát.

A nő elmondta, hogy barátja fizikailag sosem bántalmazta, nem kéri eljárás megindítását a barátja ellen, csak annyit szeretne, hogy elköltözzön tőle. A rendőrök tájékoztatását követően – többek között élettársa ellen zaklatás miatt megteheti a feljelentését –, azt a választ adta, hogy még átgondolja.

Ezt követően a szolgálati gépkocsival az egyenruhások lakására vitték a nőt, hogy segítsenek neki. Megérkezésükkor nem volt otthon a férfi, majd a nő úgy döntött, hogy az éjszakát testvérénél tölti gyermekeivel.

A rendőrök ismét felhívták a figyelmét, hogy megteheti a feljelentését, amire ismét azt a választ kapták, hogy gondolkodik rajta. Ezután a gyerekekkel együtt elmentek testvéréhez, ahol később a bűncselekmény történt.

A gyanúsítottat a kórházban csütörtök este kihallgatták a nyomozók, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.