Rendőrség

Hiányzó kerékkel repesztett egy kamion az M7-esen

Korábban defektet kapott egy kamion pótkocsija, a sofőr pótkerék hiányában eggyel kevesebb kerékkel folytatta tovább útját. A veszélyes szerelvényt az M7-es autópálya somogyi szakaszán szedték ki a forgalomból.

2019.12.17 18:19ma.hu
police.hu

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. december 17-én 8 óra 26 perckor bejelentés érkezett, hogy az M7-es autópályán Balatonkeresztúr térségében egy olyan járműszerelvény közlekedett, amelynek hiányzott egy kereke.

A fonyódi autópályás rendőrök a bejelentést követően perceken belül megtalálták és ellenőrzés alá vonták a sofőrt, aki 24 tonna súlyú rakományt szállított.

A járművet vezető 31 éves román állampolgár elmondta, hogy Szlovéniában kapott defektet, és mivel pótkerék nem volt nála, azt gondolta így folytatja útját hazáig.

Az egyenruhások a férfit helyszíni bírsággal sújtották, aki a kerék pótlásáig nem is közlekedhet tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.