Erőszak

Annyira kiakadt, hogy lövöldözni kezdett, mikor elfoglalták a parkolóhelyét

Először csak üvöltözött, majd berohant a házba a gáz-riasztófegyveréért és az utcán többször a levegőbe lőtt.

2019.12.16 14:56ma.hu

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás egy budapesti férfi ellen, aki gáz-riasztófegyveréből több lövést is leadott vasárnap délután a főváros X. kerületében, mert elfoglalták a lakóhelye előtti parkolóhelyet - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a 37 éves férfi a kőbányai Gyakorló utcában, a lakása előtti parkolóban először üvöltözött, azt sérelmezve, hogy valaki beállt az ő parkolóhelyére.

Ezután berohant a házba a gáz-riasztófegyveréért és az utcán többször a levegőbe lőtt.

A társasház egyik lakója próbálta megnyugtatni, de a férfi rászegezte a pisztolyát, majd a pólójánál fogva megragadta és ellökte. A 72 éves férfi az eséskor beütötte a fejét a járdaszegélybe, 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A kőbányai rendőrök a lövöldözőt a helyszínen elfogták, majd előállították, az engedéllyel tartott fegyverét pedig lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.