Közlekedés

Halálos baleset történt a 44-esen Tiszakürtnél

Egy tehergépkocsi vezetője vesztette életét.

2019.12.13 15:50MTI

Halálos baleset történt a 44-es főúton Tiszakürtnél péntek délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 44-es főúton egy műszaki hiba miatt álló gépkocsi mögött járműsor torlódott fel, amely végén lévő személygépkocsinak - eddig tisztázatlan körülmények között - egy tehergépkocsi ütközött. A baleset következtében a tehergépkocsi vezetője életét vesztette.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A Kunszentmárton irányából érkezőket a 4514-es számú útra, Csépa irányába, míg a Kecskemét irányából érkezőket Tiszaug felé a 4511-es számú útra terelik. A baleset az M44-es autóúton közlekedve teljes egészében elkerülhető - írta a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.