Erőszak

Rendkívüli keresőakciót indított a rendőrség a galántai bűnbandatag ellen! - videó

A dunaszerdahelyi Sátor-féle bűnszervezethez köthető bandatag szökésben van.

2019.12.10 17:20ma.hu

Rendkívüli keresőakciót indított a rendőrség egy veszélyes bűnöző, Marko Majstorovič ellenbűn, akit szervezet megalapításával, kiépítésével és támogatásával gyanúsítanak – írjt a Parameter.sk. Információik szerint Majstorovič kapcsolatban állt a dunaszerdahelyi Sátor-féle bűnszervezettel is.

A keresett személy állandó lakhelye Galántán van. A körözés azzal a NAKA-akcióval van összefüggésben, amelyet a kommandósok kedden reggel hajtottak végre a Galántai járásban.

Ennek során a rendőrök a „Szerediek” bűnszervezet két tagját, Miroslav J. és  Zdeno S. vállalkozókat vették őrizetbe, ennek a csoportnak a tagja a körözött Majstorovič is.

Az őrizetbe vétel összefüggésben áll az 57 éves vágsellyei vállalkozó, Alojz Bórik meggyilkolásával, akit 2008 márciusában lőttek le a saját autójában, a háza előtt. Az akciónak köze van egy másik gyilkossághoz is, amelyet 2009-ben követtek el Peter J. ellen.

Az ügyben összesen hat személyt gyanúsítottak meg, közülük ketten vannak rács mögött. Marek Danihel ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, már régóta keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.