Bűnügy

Napi 24 órában figyelik a tanárát megkéselő győri diákot

A börtönben pszichológus foglalkozik vele, és vissza fogják még vinni az iskolába, hogy rekonstruálják a történteket.

2019.12.10 08:11ma.hu

Nyugodt és együttműködő a börtönben az a 17 éves diák, aki a múlt hét csütörtökön megkéselte a fizikatanárát egy győri középiskolában – tudta meg a Blikk.

A nyomozási bíró szombaton elrendelte 30 napra a fiú letartóztatását. A lap úgy tudja, a késelő diák egyszemélyes cellában van, mert a szabályok szerint nem zárhatják össze felnőttekkel, fiatalkorúak börtönébe pedig praktikus okokból egyelőre nem kerülhet, mert a további eljárás miatt a városban kell maradnia. Feltehetőleg többek között a bűncselekmény pontos rekonstrukciójának céljából visszaviszik az iskolába, illetve kihallgatások is várnak rá.

A börtönben pszichológus foglalkozik vele.

"Véleményem szerint a legfontosabb, hogy hagyni kell őt beszélni, lehetőleg minél többet. Talán így kiderül, hogy mi volt az a stresszfaktor, ami kiváltotta nála ezt a szélsőséges reakciót" – közölte dr. Végh József kriminálpszichológus.

Az egyszemélyes cellában kamerák figyelik a gyanúsítottat a nap 24 órájában.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.