Bűnügy

Késelés a győri iskolában: megszólalt egy diák

Egy diák késelte meg az egyik fizikatanárnőt.

2019.12.05 15:40ma.hu
MTI/Krizsán Csaba

Késelés történt a győri Jedlik Ányos középiskolában, sajtóinformációk szerint egy diák késelte meg az egyik fizika tanárnőt csütörtök délben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, a sérültet a mentők kórházba vitték, az elkövetőt elfogták.

Az atv.hu-nak egy, az iskolába járó diák részletesen elmesélte, hogyan élték meg más osztályok a késelést és a történteket. Épp dolgozatot írtak, amikor az alattuk lévő teremből hatalmas sikoltást és nagy hangzavart hallottak. Ezt követően a folyósón szaladó emberekre lettek figyelmesek. Nem tudták, pontosan mi történt, de az egész osztály megijedt - közben a rádión keresztül mindenkit felszólítottak, hogy ne hagyja el a termet, és a diákok maradjanak a tanárokkal. 13 órakor pedig mindenkit hazaengedtek.

Az atv.hu-nak nyilatkozó diák azt mondta, hogy az elkövető 10.-es, az áldozat pedig matekot és fizikát tanít. A tanuló úgy tudja, hogy az elkövető nagyon jó tanuló, viszont hármast kapott a dolgozatára, ezért támadt az áldozatra. A tanárnőt több (a diák úgy tudja, három) szúrt sebbel szállították kórházba, egy elvileg a tüdejét is elérte. A pedagógus a helyszínen elájult, a diáktársai fékezték meg a elkövetőt.

Arról, hogy az iskolában hogyan fogják kezelni és feldolgozni az esetet, még nincs információ, holnap elvileg ugyanúgy tanítási nap lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.