Tragédia

Szívszorító részletek a csobánkai tragédiáról

A szerdai balesetben megsérült édesanyán több életmentő műtétet is végrehajtottak.

2019.11.22 13:50ma.hu

Mint ahogy arról a ma.hu is beszámolt, szerdán két személyautó ütközött össze Csobánkánál. A balesetben többen megsérültek. Egy kislányt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba Budapestre, ám nem tudták megmenteni az életét.

A Bors úgy tudja, hogy addig tartották gépekkel életben a hároméves gyermeket, Fruzsit, amíg az apja be nem ért hozzá elbúcsúzni.

Az autót az anya vezette. A nő életveszélyes koponyasérüléseket szerzett, megműtötték, majd mesterséges kómába helyezték.

"Imádkozunk az életé­ért. Bár nem tudjuk, hogyan fogja túlélni, ha megtudja, mi történt Fruzsival.

Élete végéig magát fogja hibáztatni. Lehet, ha felébred, meg sem merik neki még mondani" - mondta a család ismerőse a lapnak.

Ismerősök azt is megerősítették, hogy volt gyerekülés az autóban. Vélhetően egy padkára vagy valamilyen más, úton lévő tárgyra szaladhatott rá, ez okozta a végzetes balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.