Nyomozás

Kommandósok szállták meg az egyetem környékét Óbudán

Lezárták a III. kerületi Bécsi utat az Óbudai Egyetem közelében hatósági intézkedés miatt.

2019.11.22 12:50Ma.hu

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a 17-es, a 19-es és a 41-es villamos nem áll meg a Katinyi mártírok parkja megállónál.

Az MTI tudósítója rendőröket, mentősöket, tűzoltókat illetve kommandósokat látott a helyszínen. A magyarhang.hu portál úgy tudja, hogy egyetlen ember miatt vonultak ki ennyien, akiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy ön-és közveszélyes is lehet.

Délután egy óra után nem sokkal egy embert hordágyon hoztak ki az épületből, amely előtt addig egy felfegyverkezett TEK-es állt. Azt továbbra sem árulták el, hogy pontosan mivel fenyegetőzött az illető, illetve kárt tett-e magában.

Kiderült, miért szállták meg Óbudát a kommandósok

Rendőrök, mentők, tűzoltók illetve kommandósok érkeztek a Bécsi útra. Mint kiderült, a helyszínen az egyik épületben egy önmagára veszélyes férfi fenyegetőzött öngyilkossággal, kést fordított maga ellen - értesült a Blikk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére bejelentés érkezett arról, hogy egy XII. kerületi kórházból megszökött egy fiatal férfi. A rendőrök tudomására jutott, hogy a férfi bezárkózott egy hozzátartozójának a lakásába Óbudán, a Bécsi úton és ott önmagában kárt akar tenni.

A fiatalt a rendőrök a Katasztrófavédelem és a Terrorelhárító Központ segítségével biztonságba helyezték, majd átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték - közölte a rendőrség a lappal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.