Bűncselekmény

Bankrablás Pécsen - lezárták az utakat a rendőrök

A rendőrség közlése szerint egy 60-65 év körüli férfit keresnek.

2019.11.19 15:00ma.hu

Kiraboltak egy pénzintézeti fiókot kedden délelőtt Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a police.hu-n. Lövés nem dördült, és nem sérült meg senki.

A rendőrség azt írta, a feltételezett tettes egy 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfi. A gyanúsított kedden negyed tizenkettő után ment be egy pécsi, a megyeszékhely keleti részén lévő, külvárosi pénzintézeti fiókba. Szájmaszkkal az arcán egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel.

A tettes felkutatása - a rendőrség tájékoztatása szerint - folyamatban van.

Popovics Dejan, a BMRFK szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: az eset során nem sérült meg senki, lövés nem dördült. További részleteket azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.