Baleset

Váci vonatbaleset: az áldozatok unokája ment ki helyszínelni a tragédiához

Az autót egy kilométeren át tolta maga előtt a vonat.

2019.11.19 08:48ma.hu

A vasúti sínekre hajtott egy személyautó Vác külterületén; az érkező nemzetközi gyorsvonat elgázolta a járművet, amelynek vezetője és utasa, egy idős házaspár a helyszínen meghalt vasárnap éjjel. A vonaton nem sérült meg senki. A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött.

A Blikk azt írja, hogy a sződligeti nyugdíjas házaspár tragikus balesetéhez saját unokájuk ment ki helyszínelni, akit az érintettség miatt kollégái haza is vittek a helyszínről.

"Engem éjjel 11-kor értesítettek, hogy baleset történt a václigeti átjárónál. A rendőrség azt mondta, az idős férfi valószínűleg rosszul vette be a kanyart, így az autója első kereke beszorulhatott a sínek közé" - nyilatkozta a lapnak Juhász Béla, Sződliget polgármestere.

A lap úgy tudja: a Suzukit a benne ülőkkel kb. egy kilométeren át tolta maga előtt a vonat.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.