Baleset

Kilenc autó ütközött össze az Üllői úton

A baleset helyszínén a rendőrök a belváros felé lezárták az Üllői út belső forgalmi sávját.

2019.11.17 21:49ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. november 17-én 20 óra 10 perc körül Budapest X. kerületében, az Üllői út és az Ecseri út kereszteződésénél eddig tisztázatlan körülmények között egy gépkocsi nekiütközött az előtte forgalmi okok miatt álló nyolc autónak. Az Üllői út belváros felé vezető oldalán történt balesetben az elsődleges információk alapján senki nem sérült meg.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az Üllői út balesettel érintett útszakaszán a belső forgalmi sávot lezárták, a forgalom egy sávon haladhat - tájékoztatta a ma.hu-t a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.