Bűnügy-kábítószer

Nagy mennyiségű új pszichoaktív anyagot találtak egy budapesti testvérpárnál

Emellett csaknem egy kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

2019.11.16 09:47MTI

Új pszichoaktív anyaggal kereskedő testvérpárt vett őrizetbe a rendőrség a fővárosban, a két férfinál másfél kilogramm kábítószert találtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a VIII. kerületi nyomozók a 39 éves M. Csabát IX. kerületi Telepy utcai lakásán, míg testvérét, a 30 éves M. Ferencet Haller utcai otthonában fogták el.

M. Csaba lakásán a rendőrök több mint fél kilogramm új pszichoaktív anyagot, 500 ezer forintot, mobiltelefonokat és más elektronikai eszközöket foglaltak le. Lefoglaltak két autót is. Testvérénél csaknem egy kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

A nyomozók mindkét férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. M. Ferencnek pedig kábítószer birtoklása bűntett gyanúja miatt is felelnie kell.

A rendőrök őrizetbe vették a két férfit, és indítványozták a letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.