Erőszak

Megszólította, majd a falhoz szorítva erőszakoskodott egy lánnyal ez a férfi Győrben

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, aki szeméremsértő módon erőszakoskodott egy lánnyal.

2019.11.09 15:11ma.hu

A police.hu közlése szerint egy férfi még július 5-én Győrben, a Tihanyi Árpád út egyik lakótömbjénél megszólított egy lányt, majd a falhoz szorította és szeméremsértő módon erőszakoskodott vele. A sértett miután ellökte magától támadóját, bemenekült a közeli lépcsőházba, ahová a férfi már nem követte őt.

A büntetőeljárás során a nyomozók megállapították, hogy az egyik közelben lévő bevásárlóközpont biztonsági kamerája rögzítette a feltételezett elkövetőt.

Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.