Rendőrség

Neves magyar zeneszerző édesanyja tűnt el Alcsútdobozon, keresi a rendőrség

Az asszony kisétált az idősek otthonából, azóta nem tudnak róla semmit.

2019.11.02 08:33ma.hu
Sárik Jánosné (Fotó: police.hu)

A Bicskei Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Sárik Jánosné eltűnése ügyében.

Az idős hölgy 2019. október 31-én délelőtt az alcsútdobozi idősek otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Sárik Jánosné 170 centiméter magas, normál testalkatú, fekete hajú. Eltűnésekor barna nadrágot, fekete kockás kötött kardigánt viselt.

Az Index megjegyzi, hogy az idős asszony Sárik Péter jazz zongoraművész, zeneszerző édesanyja. Sárik saját Facebook-oldalán is megosztott egy fotót és azt kérte, akinek információja van édesanyjáról, keresse őt vagy a rendőrséget.

A Bicskei Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a képen látható Sárik Jánosnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.