Tragédia

Heten haltak meg az M5-ösön a hatalmas ködben

Durva részletek a balesetről.

2019.10.28 09:52ma.hu
MTI Fotók

Szabó Szilvia, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset fél három körül történt a sztráda 146-os kilométerénél. Egy Budapest felé tartó kamion átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban összeütközött két személyautóval. A két autó kigyulladt, a benne utazó hét ember a helyszínen meghalt, a kamion sofőrje nem sérült meg.

A rendőrök az autópályát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták - közölte a szóvivő. Hozzátette: az útlezárás késő délelőttig eltarthat. A Röszke felé utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, és a balástyai felhajtónál térhetnek vissza.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.