Baleset

Szörnyű baleset az M5-ösön: átszakította a szalagkorlátot és letarolt két autót egy kamion

Többen meghaltak a hétfőre virradó balesetben.

2019.10.28 07:24ma.hu

A baleset az M5-ös autópálya Kistelekhez közeli szakaszán, a sztráda 146-os kilométerszelvényében történt hajnali fél három körül. Az elsődleges adatok szerint egy Budapest felé tartó kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban odaérkező két személyautóval ütközött. A két autó kigyulladt, a benne utazók a helyszínen meghaltak.

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Az Útinform háromnegyed hetes információi szerint a pálya Szeged felé haladó járműforgalmát terelik ki a csomópontban az 5-ös főút felé. Felhívják a figyelmet, hogy a térségben a köd miatt helyenként rendkívül lecsökken a látótávolság.

Az 5-ös főúton Balástya és Szeged között a köd miatt, illetve a jelentősen megnövekedett járműforgalom miatt is körültekintően, nagy figyelemmel közlekedjenek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.